CBTOOLS.NO
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra SISMA

Sisma ble etablert i Schio i 1961, og er et verdensomspennende selskap med referanse for design og produksjon av ekstremt høy presisjonsmaskiner. Innovativt ved yrke, kombinerer Sisma en uavhengig og ledende design- og produksjonsorganisasjon med et vell av høyt spesialiserte menneskelige ressurser, og dermed garanterer toppkvalitetsproduksjon samt grundig og rask service.

Deres selskaps filosofi, som er rettet mot å tilfredsstille kundens spesifikke behov, er resultatet av et innfødt strategisk imperativ som bidrar til å bekrefte Sisma-rollen som en meget høy og kompeten produsent av industriell mekanikk.

Sisma blander den omfattende erfaringen og sin teknisk know-how med produktiv effektivitet og nyskapende ånd for raskt å svare på utviklingen i markedene. Kraften til å lage spesielle, tilpassede maskiner er bare en annen juvel i Sismas krone.

Et kvalitetsstyringssystem som oppfyller ISO 9001 internasjonale standarder, har gitt oss vår sertifisering.

Bildet av produktiv fortreffelighet er vår rådgivning, teknisk assistanse og opplæringstjeneste som, takket være salgsnettverket og filialene, presentert verden over, gjør Sisma til den ideelle partner for pålitelighet, effektivitet og fleksibilitet.

1
Viser 1 til 3 (av 3 produkter)

Trykk ENTER for å søke