CBTOOLS.NO
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

CBTOOLS.NO A/S ble etablert i 2017 og drives av undertegnede og som mange av dere kjenner fra tidligere.Vi skal som utgangspunkt drive B2B forretning, men privatpersoner som har en fag utdanning kan også opprette et kundeforhold. Vi har over 30års erfaring fra gullsmedbransjen med verktøy,maskiner,edelmetaller og halvfabrikata i gull og sølv. CBTOOLS.NO er en front edge nettbutikk hvor alle varer vi tilbyr er representert. Vi vil stadig utvide vårt produktsortiment av forbruksvarer og maskiner. VI vil alltid ha kvalitet i vårt produktutvalg og vi skal være annerledes en våre konkurrenter, samtidig som vi skal gi dere konkurransedyktige priser samtidig som vi vil være billigst på flere produkter i markedet.

Service vil stå i høysetet uansett hvor i landet vi skal sende varene. Vi har etablert et samarbeid med VIPPS betalingssystemer. Dette er helt uavhengig CBTOOLS.NO A/S og gjelder som 

Vi håper å se deg snart i vår nettbutikk hvor vi gjerne etablerer en kundekonto for deg. Vil du helst bestille på e-post eller telefon kan du selvfølgelig gjøre det uten at det koster deg noe ekstra.

Våre betalingsbetingelser er netto pr 10 dager for bedrifter (etter kredittsjekk) dersom ikke annet er avtalt.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel!

Med vennlig hilsen

CBTOOLS.NO A/S

Christer Bakler

Mob 92212099

post@cbtools.no

Org.918536213

 

 

Trykk ENTER for å søke