CBTOOLS.NO
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

CBTOOLS.NO A/S er et nystartet selskap i 2017 som eies og drives av undertegnede og som mange av dere kjenner fra tidligere.Vi skal som utgangspunkt drive B2B forretning, men privatpersoner som har en fag utdanning kan også opprette et kundeforhold. Vi har 28års erfaring fra gullsmedbransjen med verktøy,maskiner,edelmetaller og halvfabrikata i gull og sølv. CBTOOLS.NO er en front edge nettbutikk hvor alle varer vi tilbyr er representert. Vi vil stadig utvide vårt produktsortiment slik at vi kan tilby et fullsortiment på forbruksvarer og maskiner. VI vil alltid ha kvalitet i vårt produktutvalg og vi skal være annerledes en våre konkurrenter, samtidig som vi skal gi dere konkurransedyktige priser og vi kan love at vi vil være billigst på flere produkter i markedet.

Service vil stå i høysetet og vi er b.l.a de eneste i vårt marked som tilbyr fraktfritt ved varekjøp over et visst beløp uansett hvor i landet vi skal sende varene. Vi har etablert et samarbeid med KLARNA betalingssystemer hvor våre kunder kan velge mellom faktura eller nedbetaling. Dette er helt uavhengig CBTOOLS.NO A/S og avtales i vært enkelt tilfelle mellom kunden og KLARNA.

Vi håper å se deg snart i vår nettbutikk hvor vi gjerne etablerer en kundekonto for deg. Vil du helst bestille på e-post eller telefon kan du selvfølgelig gjøre det uten at det koster deg noe ekstra.

Velkommen til en trygg og hyggelig handel!

Med vennlig hilsen

CBTOOLS.NO A/S

Christer Bakler

Mob 92212099

post@cbtools.no

Org.918536213

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke